2 dagen

2-daagse workshop meestal op vrijdag en zaterdag en beschikbaar na tijdige reservering. Tijdens deze workshop leer je de eerste dag de basis van glasblazen, en maken we een presse papier. De tweede dag gaan we verder met het blazen van objecten zoals kommetjes of glazen, schaaltjes en kleur.

De objecten zijn vanzelfsprekend je eigendom en kunnen na gecontroleerde afkoeling meegenomen worden. De groep bestaat uit minimaal vier en maximaal zes deelnemers.

De kosten voor deze twee daagse cursus zijn € 295,- p.p. inclusief koffie, thee en lunches. Bij aanmelding van een groep van 5 – 6 personen is een korting mogelijk en kan in overleg direct een datum vastgelegd worden.

We beginnen om 9.00 uur en stoppen om 16.30 uur. U kunt rekenen op een persoonlijke en intensieve begeleiding. Overnachting kunnen we in overleg reserveren.

Belangrijk: u gaat werken met “gloeiend heet glas” en kunt rekenen op een aangenaam warme workshop. I.v.m. de temperatuur van de ovens is het raadzaam tijdens de workshop katoenen kleding met lange mouwen te dragen. Glasblazen is fysiek inspannend, maar u hoeft niet extra sterk te zijn of over krachtige longen te beschikken. 

Voor aanvullende informatie kun je ons altijd bellen of mailen (tel: 0597 655213 of info@oldambtglas.nl).

Comments are closed.